GRATIS INSPECTIE? BEL 085 500 50 50

Zilvervisjes bestrijding

Bestrijding al vanaf € 95,00

zilvervisHeeft u last van die vieze, nare zilvervisjes in huis? Wilt u er niet zelf aan beginnen om deze te bestrijden en schakelt u daarom liever professionals in die zilvervisjes bestrijden? Dan kunt u bij ABC ongedierte terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte. Zo kunnen wij voor u de plaag zilvervisjes bestrijden zodat u er van af zult zijn. Lees snel verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Zilvervisjes bestrijding

Zilvervisjes zijn insecten die in veel huishouden voorkomen. Al u deze beestjes regelmatig tegenkomt of in grote maten, is dat een teken dat u woning te vochtig is en dat u uw woning beter moet ventileren. Ze zijn niet schadelijk voor uw gezondheid of de gezondheid van uw medebewoners of huisdieren, maar het is begrijpelijk dat u de zilvervisjes onhygiënisch vindt en wilt bestrijden.

Wanneer u een plaag zilvervisjes in huis ontdekt wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk van af! U kunt ons 7 dagen per week bereiken wij bieden effectieve bestrijding binnen 24 uur! Onze specialisten zullen zo snel mogelijk u kant op komen om de zilvervisjes te bestrijden. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring met het bestrijden van zilvervisjes. Wij zullen ze lokaliseren en determineren. Dit doen wij kosteneffectief.

Wij bestrijden onder andere ook de volgende ongedierte: muizen, ratten, bedwantsen en wespen.

Onze werkwijze

De eerste stap is advies. Na uw telefoontje of e-mail krijgt u binnen 24 uur antwoord. Indien nodig komen wij op locatie voor een gratis inspectie en volledig vrijblijvend advies. De tweede stap is de bestrijding. Wanneer het gewenst is, zullen wij een offerte opstellen en overgaan tot het bestrijden van de zilvervisjes. De zilvervisjes bestrijden we snel en discreet. Wij zorgen ervoor dat uw ongedierte voorgoed verdwijnt. De laatste stap is de controle. Na het uitvoeren van de werkzaamheden volgen wij de ‘Controlelijst van de Bestrijding’ die zorgdraagt voor een positief resultaat. Wij geven u daarnaast ook advies over het preventief weren van ongedierte.


Heeft u vragen over zilvervisjes bestrijding?

Wilt u meer informatie over het laten bestrijden van zilvervisjes? Of heeft u een vraag over een van onze andere diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op door ons vrijblijvende contactformulier in te vullen of door ons telefoonnummer 085 500 50 50 te bellen. Twijfel niet om contact op te nemen, want ons team helpt u graag direct.

Waarom ongediertebestrijding

Ongedierte dringt op veel meer manieren uw woning binnen dan veel mensen weten. Naast openstaande ramen en deuren, vinden zij andere ingangen. Kieren vanaf 1 centimeter zijn al groot genoeg voor knaagdieren zoals muizen en ratten om binnen te komen. De meeste insecten hebben zelfs maar een enkele millimeter ruimte nodig. Bij onze gratis inspectie en het bestrijden van ongedierte controleren wij dan ook altijd of de zogenaamde entry-points (toegangswegen) afgedicht zijn.

De aanwezigheid van ongedierte maakt dat veel mensen zich niet meer prettig voelen in hun eigen huis of leefomgeving. Zij veroorzaken zelfs angstklachten en kunnen leiden tot psychische problemen. Niet zo gek wanneer we ons bedenken dat ongedierte zorgt voor geluidsoverlast, jeuk, slechte nachtrust en onhygiënische situaties. Daarnaast kan ongedierte ook voor ernstige materiële schade zorgen.


 SCHADE

Knaagdieren knagen aan elektra-kabels en zijn vaak de oorzaak van kortsluiting of moeilijk verklaarbare elektra problemen.


 BESMETTELIJK

Ongedierte kan besmettelijke ziektes bij zich dragen en deze door hun urine en uitwerpselen verspreiden. Het zijn vaak schadelijke dieren die u ziek kunnen maken.


 AANVALLEN

Wanneer ongedierte zich bedreigd voelt kan dit tot gevolg hebben dat zij agressief worden, u aanvallen, bijten of steken.


 VOEDSELINFECTIE

Doordat ongedierte aan voeding knaagt kan voedsel geïnfecteerd raken. Ook beschadigen zij verpakkingen waardoor voedsel eerder bederft.


 ANGST

Overlast van ongewenste dieren in huis veroorzaakt voor veel mensen angst, een onprettig gevoel en stress. Op den duur heeft dit gevolgen voor de nachtrust en leidt de overlast soms zelfs tot psychische problemen.


Om deze redenen is het dus belangrijk dat u ongediertebestrijding direct overlaat aan professionals zodra u deze ontdekt.

Met het inschakelen van professionele ongedierte bestrijding kunt u veel onnodige problemen oplossen en voorkomen. Bel geheel vrijblijvend naar 085 500 50 50 en wij zoeken samen met u naar een passende en betaalbare oplossing voor uw probleem.