Bedwantsen bestrijden

Effectieve bestrijding vanaf € 55,00

 • Spoed bestrijding
 • Ook in avond/weekend
 • Erkend bedrijf
 • Gecertificeerde medewerkers
 • Inspectie
 • Garantie
 • Particulier en zakelijk

Afspraak maken?
Bel naar 085 500 50 50 of vul ons contactformulier in.


Werkwijze

 1. Inspectie
 2. Bepalen aanpak bestrijding
 3. Prijsopgave
 4. Akkoord? Wij gaan direct aan de slag

BEL 085 500 50 50

voor snelle, deskundige en effectieve bestrijding.

Meer over bedwantsen?

Bedwantsen bestrijden

bedwantsenOm bedwantsen of wandluizen goed te bestrijden en voorgoed uit uw woning, kantoor of ander gebouw te verwijderen is specialistisch materiaal en kennis van zaken vereist. Zomaar iets in de winkel kopen kan verkeerd aflopen, gevaarlijk zijn en raden wij daarom ook af. Juiste kennis van het gebruik van producten, apparaten en de toepassing daarvan is belangrijk. Daarbij merken wij op dat sommige hulpmiddelen averechts kunnen werken waardoor het probleem verergert.

Wilt u weten wat ABC ongedierte voor u kan betekenen, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een Inspectie of bestrijding? Bel met 085 500 50 50, vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@abcongedierte.nl. Ons team van deskundigen staat voor u klaar!

Bedwantsen algemeen

Bedwantsen ofwel wandluizen zijn parasieten die zich het liefst voeden met mensenbloed. Deze parasieten nemen ook genoegen met uw kat, hond of andere warmbloedige organismen als er geen mensen in de buurt zijn. De beestjes zijn moeilijk te signaleren en komen dus gemakkelijk ongewenst in huis. Dit kan via uw kleding of beddengoed dat u mee op reis heeft genomen, maar ook door het kopen van een tweedehands bankstel waarin al bedwantsen zitten gevestigd.

Een volwassen bedwants is rood-bruinig van kleur, heeft een ovale vorm en is ongeveer een halve centimeter groot. Na een bloedmaaltijd zwelt het beestje op en wordt de kleur roder. Een volwassen bedwants is met het blote oog te zien. De eitjes van hen zijn vrijwel onzichtbaar.

Een vrouwelijke bedwants legt 1 tot 12 eitjes per dag en de eitjes komen na ongeveer 6 tot 17 dagen uit. Hoe meer bloed de pasgeboren bedwants krijgen, hoe sneller deze volwassen wordt. Een volwassen bedwants leeft een jaar tot anderhalf jaar.

Gevolgen overlast bedwantsen

Bedwantsen planten zich snel voort en kunnen binnen korte tijd voor enorme overlast zorgen. De beet van het beestje is pijnloos, maar kan wel zorgen voor veel jeuk die een paar uur tot enkele dagen kan duren. Bij veel mensen leiden de beten en aanwezigheid van de parasieten tot slapeloosheid, stress en angstige gevoelens. Het is belangrijk om een plaag bedwantsen te bestrijden. Wanneer u geen actie onderneemt zullen de beestjes zich steeds verder in uw woning verspreiden. Bestrijding wordt daardoor steeds arbeidsintensiever en moeilijker. Zodra u bedwantsen constateert in uw huis is het verstandig om deze direct deskundig te laten bestrijden.

Ons werkgebied

ABC ongedierte werkt in verschillende regio’s. Last van bedwantsen bestrijding? Geen probleem. ABC ongedierte werkt dagelijks aan bedwantsen bestrijdingbestrijding in Amsterdam, bedwantsen bestrijdingbestrijding in Leiden, bedwantsen bestrijdingbestrijding in Utrecht, bedwantsen bestrijdingbestrijding in Rotterdam, bedwantsen bestrijdingbestrijding in Almere, bedwantsen bestrijdingbestrijding in Breda, bedwantsen bestrijdingbestrijding in Den Haag, bedwantsen bestrijdingbestrijding in Tilburg, bedwantsen bestrijdingbestrijding in Eindhoven, bedwantsen bestrijdingbestrijding in Zuid-Holland, bedwantsen bestrijdingbestrijding in Noord-Holland, bedwantsen bestrijdingbestrijding in Brabant en bedwantsen bestrijdingbestrijding in Utrecht.

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.

Waarom ongediertebestrijding

Ongedierte dringt op veel meer manieren uw woning binnen dan veel mensen weten. Naast openstaande ramen en deuren, vinden zij andere ingangen. Kieren vanaf 1 centimeter zijn al groot genoeg voor knaagdieren zoals muizen en ratten om binnen te komen. De meeste insecten hebben zelfs maar een enkele millimeter ruimte nodig. Bij onze Inspectie en het bestrijden van ongedierte controleren wij dan ook altijd of de zogenaamde entry-points (toegangswegen) afgedicht zijn. Het is belangrijk ratten te bestrijden met de juiste middelen.

De aanwezigheid van ongedierte maakt dat veel mensen zich niet meer prettig voelen in hun eigen huis of leefomgeving. Zij veroorzaken zelfs angstklachten en kunnen leiden tot psychische problemen. Niet zo gek wanneer we ons bedenken dat ongedierte zorgt voor geluidsoverlast, jeuk, slechte nachtrust en onhygiënische situaties. Daarnaast kan ongedierte ook voor ernstige materiële schade zorgen.


 SCHADE

Knaagdieren knagen aan elektra-kabels en zijn vaak de oorzaak van kortsluiting of moeilijk verklaarbare elektra problemen.


 BESMETTELIJK

Ongedierte kan besmettelijke ziektes bij zich dragen en deze door hun urine en uitwerpselen verspreiden. Het zijn vaak schadelijke dieren die u ziek kunnen maken.


 AANVALLEN

Wanneer ongedierte zich bedreigd voelt kan dit tot gevolg hebben dat zij agressief worden, u aanvallen, bijten of steken.


 VOEDSELINFECTIE

Doordat ongedierte aan voeding knaagt kan voedsel geïnfecteerd raken. Ook beschadigen zij verpakkingen waardoor voedsel eerder bederft.


 ANGST

Overlast van ongewenste dieren in huis veroorzaakt voor veel mensen angst, een onprettig gevoel en stress. Op den duur heeft dit gevolgen voor de nachtrust en leidt de overlast soms zelfs tot psychische problemen.