GRATIS INSPECTIE? BEL 085 500 50 50

Bedwantsen bestrijden

Bestrijding al vanaf € 110,00

bedwantsenWanneer u last heeft van bedwantsen vraagt u zich vast af: “Hoe kom ik van bedwantsen af?” Bedwantsen worden ook wel wandluizen genoemd. Wij kunnen de wandluis bestrijden. Voor de bestrijding van bedwantsen kunt u terecht bij ABC ongedierte. U kunt onze professionals inschakelen om bedwantsen te verwijderen uit uw woning of kantoor. Leest u snel verder om te ontdekken wat ABC ongedierte voor u kan betekenen!

Wat zijn bedwantsen?

Bedwantsen moet u niet in huis willen hebben. Bedwantsen ofwel wandluizen zijn parasieten die zich het liefst voeden met mensenbloed. Deze parasieten nemen ook genoegen met uw kat, hond of andere warmbloedige organismen als er geen mensen in de buurt zijn. De beestjes zijn moeilijk te signaleren en komen dus gemakkelijk ongewenst in huis. Dit kan via uw kleding of beddengoed dat u mee op reis heeft genomen, maar ook door het kopen van een tweedehands bankstel waarin al bedwantsen zitten gevestigd.
Een vrouwelijke bedwants legt 1 tot 12 eitjes per dag en de eitjes komen na ongeveer 6 tot 17 dagen uit. Hoe meer bloed de pasgeboren bedwants krijgen, hoe sneller deze volwassen wordt. Een volwassen bedwants leeft een jaar tot anderhalf jaar. Een bedwants kan dus binnen korte tijd voor enorme overlast zorgen als er niet wordt ingegrepen. De beet van het beestje is pijnloos, maar kan wel zorgen voor veel jeuk die een paar uur tot enkele dagen kan duren. Het komt soms zelfs voor dat de beten leiden tot slapeloosheid, stress en angstige gevoelens. Het is belangrijk om een plaag bedwantsen te bestrijden.

Hoe kom ik van bedwantsen af?

Wanneer u ondervindt dat u een plaag bedwantsen heeft, moet u maatregelen nemen. U kunt zelf er wat tegen proberen te doen, maar u kunt ook onze medewerkers inschakelen voor de bestrijding van bedwantsen. Wij bestrijden bedwantsen effectief binnen 24 uur! Onze medewerkers zullen zo snel mogelijk komen om de bedwantsen te bestrijden. Het is belangrijk dat de bedwantsen worden bestreden, anders wordt de overlast alleen maar erger. Wij zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring met het bestrijden van bedwantsen en andere ongedierte. Wij zullen de bedwantsen lokaliseren en determineren. Dit doen wij kosteneffectief.

Wij bestrijden onder andere ook de volgende ongedierte: muizen, ratten en wespen.

Heeft u vragen over het laten bestrijden van bedwantsen?

Wilt u meer informatie over het laten verwijderen van bedwantsen? Of heeft u een vraag over een van onze andere diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op door ons vrijblijvende contactformulier in te vullen of door ons telefoonnummer 085 500 50 50 te bellen. Twijfel niet om contact op te nemen, want ons team helpt u graag verder.

Waarom ongediertebestrijding

Ongedierte dringt op veel meer manieren uw woning binnen dan veel mensen weten. Naast openstaande ramen en deuren, vinden zij andere ingangen. Kieren vanaf 1 centimeter zijn al groot genoeg voor knaagdieren zoals muizen en ratten om binnen te komen. De meeste insecten hebben zelfs maar een enkele millimeter ruimte nodig. Bij onze gratis inspectie en het bestrijden van ongedierte controleren wij dan ook altijd of de zogenaamde entry-points (toegangswegen) afgedicht zijn.

De aanwezigheid van ongedierte maakt dat veel mensen zich niet meer prettig voelen in hun eigen huis of leefomgeving. Zij veroorzaken zelfs angstklachten en kunnen leiden tot psychische problemen. Niet zo gek wanneer we ons bedenken dat ongedierte zorgt voor geluidsoverlast, jeuk, slechte nachtrust en onhygiënische situaties. Daarnaast kan ongedierte ook voor ernstige materiële schade zorgen.


 SCHADE

Knaagdieren knagen aan elektra-kabels en zijn vaak de oorzaak van kortsluiting of moeilijk verklaarbare elektra problemen.


 BESMETTELIJK

Ongedierte kan besmettelijke ziektes bij zich dragen en deze door hun urine en uitwerpselen verspreiden. Het zijn vaak schadelijke dieren die u ziek kunnen maken.


 AANVALLEN

Wanneer ongedierte zich bedreigd voelt kan dit tot gevolg hebben dat zij agressief worden, u aanvallen, bijten of steken.


 VOEDSELINFECTIE

Doordat ongedierte aan voeding knaagt kan voedsel geïnfecteerd raken. Ook beschadigen zij verpakkingen waardoor voedsel eerder bederft.


 ANGST

Overlast van ongewenste dieren in huis veroorzaakt voor veel mensen angst, een onprettig gevoel en stress. Op den duur heeft dit gevolgen voor de nachtrust en leidt de overlast soms zelfs tot psychische problemen.


Om deze redenen is het dus belangrijk dat u ongediertebestrijding direct overlaat aan professionals zodra u deze ontdekt.

Met het inschakelen van professionele ongedierte bestrijding kunt u veel onnodige problemen oplossen en voorkomen. Bel geheel vrijblijvend naar 085 500 50 50 en wij zoeken samen met u naar een passende en betaalbare oplossing voor uw probleem.