Spinnen wering

Effectieve bestrijding vanaf € 55,00

 • Spoed bestrijding
 • Ook in avond/weekend
 • Erkend bedrijf
 • Gecertificeerde medewerkers
 • Inspectie
 • Garantie
 • Particulier en zakelijk

Afspraak maken?
Bel naar 085 500 50 50 of vul ons contactformulier in.


Werkwijze

 1. Inspectie
 2. Bepalen aanpak bestrijding
 3. Prijsopgave
 4. Akkoord? Wij gaan direct aan de slag

BEL 085 500 50 50

voor snelle, deskundige en effectieve bestrijding.

Meer over spinnen

Spinnen weren

spinnenHet is niet altijd makkelijk vast te stellen voor de leek of er sprake is voor een ‘normale’ aanwezigheid van spinnen, of een plaag. Uit de praktijk blijkt dat het zelf weren van spinnen vaak niet leidt tot het gewenste resultaat. U kunt het aantal spinnen reduceren, maar de spinnen die overblijven hebben meer voedsel tot hun beschikking en gaan vervolgens meer eieren leggen. Het gevolg hiervan is dat de overlast alleen maar toe neemt. Wanneer de aanwezigheid van spinnen voor u dus echt voor overlast zorgt en u deze wil beperken of wegnemen is het verstandig een deskundige in de hand te nemen.

Wilt u weten wat ABC ongedierte voor u kan betekenen, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een Inspectie of bestrijding? Bel met 085 500 50 50, vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@abcongedierte.nl. Ons team van deskundigen staat voor u klaar!

Spinnen algemeen

In een gemiddeld huis leven meer dan 1000 spinnen. Het spinnenseizoen loopt vanaf begin voorjaar totdat het koud wordt en gaat vriezen. De meeste spinnen in huis zijn te vinden in de periode juni tot en met september. De volwassen mannetjes komen dan uit hun schuilplaatsen om op zoek te gaan naar een vrouwtje om mee te paren. U ziet ze dan regelmatig door uw huis lopen.

Spinnen verschuilen zich op plaatsen zoals de zolder, kelder, boven het plafond, achter de koelkast of plinten en vele andere plaatsen. Sommige spinnensoorten houden van droge ruimtes en andere juist van meer vochtige plaatsen. Spinnen eten insecten en verblijven dan ook vaak op die plaatsen waar insecten in de buurt zijn.

Gevolgen overlast spinnen

Spinnen in Nederland zijn vrijwel altijd onschuldig en doen ons geen kwaad. Spinnen zijn vaak zelfs nuttig omdat zij andere insecten eten. Toch jagen ze veel mensen de stuipen op het lijf (spinnenfobie) en ervaren velen hen als hinderlijk door de spinnenwebben die zij weven.

Ons werkgebied

Last van spinnen? Geen probleem. ABC ongedierte werkt dagelijks aan spinnenwering in Amsterdam, spinnenwering in Leiden, spinnenwering in Utrecht, spinnenwering in Rotterdam, spinnenwering in Almere, spinnenwering in Breda, spinnenwering in Den Haag, spinnenwering in Tilburg, spinnenwering in Eindhoven, spinnenwering in Zuid-Holland, spinnenwering in Noord-Holland, spinnenwering in Brabant en spinnenwering in Utrecht.

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.

Waarom ongediertebestrijding

Ongedierte dringt op veel meer manieren uw woning binnen dan veel mensen weten. Naast openstaande ramen en deuren, vinden zij andere ingangen. Kieren vanaf 1 centimeter zijn al groot genoeg voor knaagdieren zoals muizen en ratten om binnen te komen. De meeste insecten hebben zelfs maar een enkele millimeter ruimte nodig. Bij onze Inspectie en het bestrijden van ongedierte controleren wij dan ook altijd of de zogenaamde entry-points (toegangswegen) afgedicht zijn. Het is belangrijk ratten te bestrijden met de juiste middelen.

De aanwezigheid van ongedierte maakt dat veel mensen zich niet meer prettig voelen in hun eigen huis of leefomgeving. Zij veroorzaken zelfs angstklachten en kunnen leiden tot psychische problemen. Niet zo gek wanneer we ons bedenken dat ongedierte zorgt voor geluidsoverlast, jeuk, slechte nachtrust en onhygiënische situaties. Daarnaast kan ongedierte ook voor ernstige materiële schade zorgen.


 SCHADE

Knaagdieren knagen aan elektra-kabels en zijn vaak de oorzaak van kortsluiting of moeilijk verklaarbare elektra problemen.


 BESMETTELIJK

Ongedierte kan besmettelijke ziektes bij zich dragen en deze door hun urine en uitwerpselen verspreiden. Het zijn vaak schadelijke dieren die u ziek kunnen maken.


 AANVALLEN

Wanneer ongedierte zich bedreigd voelt kan dit tot gevolg hebben dat zij agressief worden, u aanvallen, bijten of steken.


 VOEDSELINFECTIE

Doordat ongedierte aan voeding knaagt kan voedsel geïnfecteerd raken. Ook beschadigen zij verpakkingen waardoor voedsel eerder bederft.


 ANGST

Overlast van ongewenste dieren in huis veroorzaakt voor veel mensen angst, een onprettig gevoel en stress. Op den duur heeft dit gevolgen voor de nachtrust en leidt de overlast soms zelfs tot psychische problemen.