Muizen Bestrijden

Effectieve bestrijding vanaf € 55,00

 • Spoed bestrijding
 • Ook in avond/weekend
 • Erkend bedrijf
 • Gecertificeerde medewerkers
 • Inspectie
 • Garantie
 • Particulier en zakelijk

Afspraak maken?
Voor een snelle en effectieve bestrijding van muizen, bel naar 085 500 50 50 of vul ons contactformulier in.


Werkwijze

 1. Inspectie: We identificeren de soorten muizen en de omvang van de overlast.
 2. Bepalen aanpak bestrijding: Op basis van de inspectie stellen we een plan van aanpak op.
 3. Prijsopgave: U ontvangt een vrijblijvende offerte met de kosten voor het bestrijden van de muizen.
 4. Uitvoering: Na uw akkoord gaan we direct aan de slag om de muizen te verjagen en eventuele dode muizen op te ruimen.

BEL 085 500 50 50

voor snelle, deskundige en effectieve bestrijding.

Meer over muizen

muizenWilt u muizen bestrijden in uw huis, horecagelegenheid of in andere gebouwen? Muizen verjagen kunt u het beste laten doen door professionals. Om effectief muizen te bestrijden is goed materiaal vereist. Zomaar iets in de winkel kopen waarmee u muizen kunt bestrijden kan verkeerd aflopen, gevaarlijk zijn en raden wij daarom ook af. Juiste kennis van het gebruik van producten en de toepassing daarvan is belangrijk. Daarbij merken wij op dat sommige soorten gif verboden zijn, muizen er mogelijk resistent voor zijn en ook nog eens averechts kunnen werken waardoor het probleem verergert.
Het Bestrijden van muizen is geen gemakkelijke klus, muizen komen vaak door verschillende factoren uw huis in, door experts in te huren kunnen muizen in huis snel opgelost worden.

Wilt u weten wat ABC ongedierte voor u kan betekenen, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een Inspectie of bestrijding? Bel met 085 500 50 50, vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@abcongedierte.nl. Ons team van deskundigen staat voor u klaar!

Muizen algemeen

Muizen verblijven het liefst op plaatsen waar zij toegang hebben tot voedsel en beschermd zijn tegen vogels, katten, regen en kou. Zij wringen zich door de kleinste openingen en vinden daarom makkelijk een ruimte waar zij zich warm en veilig kunnen nestelen.

Muizen verplaatsen zich vaak onopgemerkt. Het kan zijn dat uw huismuis of het muizennest zich in de kruipruimte of spouwmuur heeft gevestigd. Daarnaast kunnen muizen in de voorraadkast, keuken of achter plinten muizenkeutels achterlaten.

Sloop- of wegwerkzaamheden in uw buurt verstoren de leefomgeving van de muis. Dit verklaart waarom mensen die voorheen nooit last hadden van muizen, plots te maken kunnen krijgen met overlast. De muizen zijn op zoek naar een ander veilig onderkomen. En u kunt de pech hebben dat zij uw pand als nieuw verblijf kiezen.

Gevolgen van muizenoverlast

Muizen planten zich in snel tempo voort, waardoor het vaak al snel gaat om meerdere muizen. Wanneer zij zich eenmaal in uw woning, horecagelegenheid, restaurant of andere plaats hebben gevestigd, zijn ze niet eenvoudig te verjagen. Ons advies is dan ook om, zodra u overlast opmerkt, direct maatregelen te nemen. De juiste bestrijding voorkomt het ontstaan van een muizenplaag.

Een plaag kan vervelende gevolgen hebben. Naast stank en geluidsoverlast kunnen muizen ook schadelijk zijn voor de gezondheid. Ze kunnen schade aanbrengen aan meubilair en apparatuur en ze kunnen aan kabels knagen wat kan zorgen voor elektriciteitsstoringen. Zodra u muizen constateert is het verstandig om direct contact op te nemen met een deskundige bestrijdingsdienst.

Ons werkgebied

ABC ongedierte werkt in verschillende regio’s. Last van muizen? Geen probleem. ABC ongedierte werkt dagelijks aan muizenbestrijding in Amsterdam, muizenbestrijding in Leiden, muizenbestrijding in Utrecht, muizenbestrijding in Rotterdam, muizenbestrijding in Almere, muizenbestrijding in Breda, muizenbestrijding in Den Haag, muizenbestrijding in Tilburg, muizenbestrijding in Eindhoven, muizenbestrijding in Zuid-Holland, muizenbestrijding in Noord-Holland, muizenbestrijding in Brabant en muizenbestrijding in Utrecht.

Muizen laten bestrijden

Ongedierte dringt op veel meer manieren uw woning binnen dan veel mensen weten. Naast openstaande ramen en deuren, vinden zij andere ingangen. Kieren vanaf 1 centimeter zijn al groot genoeg voor knaagdieren zoals muizen en ratten om binnen te komen. De meeste insecten hebben zelfs maar een enkele millimeter ruimte nodig. Bij onze Inspectie en het bestrijden van ongedierte controleren wij dan ook altijd of de zogenaamde entry-points (toegangswegen) afgedicht zijn.

De aanwezigheid van ongedierte maakt dat veel mensen zich niet meer prettig voelen in hun eigen huis of leefomgeving. Zij veroorzaken zelfs angstklachten en kunnen leiden tot psychische problemen. Niet zo gek wanneer we ons bedenken dat ongedierte zorgt voor geluidsoverlast, jeuk, slechte nachtrust en onhygiënische situaties. Daarnaast kan ongedierte ook voor ernstige materiële schade zorgen. Door muizen te bestrijden kan er weer rust komen in jouw huis, want muizen veroorzaken onverwacht veel stress voor de bewoners van het huis.


 SCHADE

Knaagdieren knagen aan elektra-kabels en zijn vaak de oorzaak van kortsluiting of moeilijk verklaarbare elektra problemen.


 BESMETTELIJK

Ongedierte kan besmettelijke ziektes bij zich dragen en deze door hun urine en uitwerpselen verspreiden. Het zijn vaak schadelijke dieren die u ziek kunnen maken.


 AANVALLEN

Wanneer ongedierte zich bedreigd voelt kan dit tot gevolg hebben dat zij agressief worden, u aanvallen, bijten of steken.


 VOEDSELINFECTIE

Doordat ongedierte aan voeding knaagt kan voedsel geïnfecteerd raken. Ook beschadigen zij verpakkingen waardoor voedsel eerder bederft.


 ANGST

Overlast van ongewenste dieren in huis veroorzaakt voor veel mensen angst, een onprettig gevoel en stress. Op den duur heeft dit gevolgen voor de nachtrust en leidt de overlast soms zelfs tot psychische problemen.

Veelgestelde vragen over muizen bestrijden

Hoe herken ik een muizenplaag in mijn huis?

Kijk uit voor kleine, donkere keutels, knaagschade aan objecten of voedsel, geluiden van krabben of piepen in muren of plafonds, en nesten gemaakt van materialen zoals papier of textiel. Hierdoor is overlast van muizen snel te merken, neem dan ook zo snel mogelijk contact op!

Wat maakt mijn huis aantrekkelijk voor muizen?

Muizen komen af op voedsel, maar ook warmte en schuilplaatsen trekken ze aan. Open voedselverpakkingen, rommelhoeken, en onafgedichte gaten in muren zijn uitnodigend voor muizen. Dus zorg ervoor dat dit soort plekken niet makkelijk te bereiken zijn, en hou de muizen buiten!

Kunnen muizen gezondheidsrisico's veroorzaken?

Ja, muizen in je huis kunnen ziektes overbrengen zoals het Hantavirus en salmonella. Ook kunnen ze allergieën en astma verergeren door hun uitwerpselen en urine.

Wat is de beste manier om muizen te bestrijden?

Gebruik maken van vallen of gif kan effectief zijn, maar preventie door middel van het afdichten van toegangspunten en het veilig opbergen van voedsel is cruciaal. Voor hardnekkige plagen is professionele hulp aan te raden.

Hoe voorkom ik dat muizen terugkeren?

Zorg voor een schoon en opgeruimd huis, bewaar voedsel in goed afgesloten containers, en dicht alle kieren en gaten af. Regelmatig onderhoud en inspectie van je woning zijn essentieel. Maak je huis dus regelmatig schoon en zorg er voordat er geen etensresten overblijven op de aanrecht en tafels.


Om deze redenen is het dus belangrijk dat u ongediertebestrijding direct overlaat aan professionals zodra u deze ontdekt.

Met het inschakelen van professionele ongedierte bestrijding kunt u veel onnodige problemen oplossen en voorkomen. Bel geheel vrijblijvend naar 085 500 50 50 en wij zoeken samen met u naar een passende en betaalbare oplossing voor uw probleem.

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.