GRATIS INSPECTIE? BEL 085 500 50 50

Muizen

Bestrijding al vanaf € 69,00

muizenMuizen in huis, voor veel mensen is het een nachtmerrie. Wanneer u last heeft van muizen in huis betekent dit niet direct dat u onhygiënisch bent. Muizen willen overal komen waar voedsel te vinden is. In woningen, horecagelegenheden, restaurants en vele andere plaatsen waar zij voedsel kunnen vinden. Muizen planten zich snel voort, het is dan ook belangrijk direct effectieve maatregelen te nemen en muizen te verjagen om te voorkomen dat er een muizenplaag ontstaat. Wilt u muizen verjagen in huis? ABC ongedierte biedt muizenbestrijding aan in verschillende regio’s.

Oorzaken van muizen in huis

Zoals al verteld komen muizen op alle ruimtes af waar voedsel te vinden is. Daarnaast verblijven muizen graag op een veilige plek waar ze beschermd zijn tegen vogels, regen en kou. Muizen in huis vinden al snel kleine ruimtes die geschikt zijn om zich warm en veilig te nestelen. Muizen verplaatsen zich vaak onopgemerkt. Het kan dus zijn dat uw huismuis in de kruipruimte verstopt zit, maar u de overlast in de voorraadkast aantreft. Maar waar komen die muizen dan plotseling vandaan? Wanneer de verblijfplaats van muizen door bijvoorbeeld sloop of wegwerkzaamheden wordt verstoord, zullen zij op zoek gaan naar een ander onderkomen. Zij gaan dan opzoek naar een veilig, warm plekje waar voedsel is.

Gevolgen van muizenoverlast

Een muizenplaag kan vervelende gevolgen hebben. Naast stank en geluidsoverlast kunnen muizen ook schadelijk zijn voor de gezondheid. Ze kunnen schade aanbrengen aan meubilair en apparatuur en ze kunnen aan kabels knagen wat kan zorgen voor elektriciteit storingen. Muizen kunnen dus voor behoorlijke schade zorgen. Zodra u dus muizen constateert in uw huis is het verstandig om direct contact op te nemen met ABC ongedierte.

Muizen bestrijden

Wilt u muizen bestrijden in huis of in andere gebouwen? Muizen verjagen kunt u het beste laten doen door professionals. Om muizen grondig te bestrijden is goed materiaal vereist. Zomaar iets in de winkel kopen kan verkeerd aflopen, gevaarlijk zijn en raden wij daarom ook af. Juiste kennis van het gebruik van producten en de toepassing daarvan is belangrijk. Daarbij merken wij op dat sommige soorten gif verboden zijn en ook nog eens averechts kunnen werken omdat muizen resistent raken. Dit kan ervoor zorgen dat het probleem verergert. ABC ongedierte werkt in verschillende regio’s. Last van muizen in Amsterdam of Den Haag? Geen probleem. Wij bieden muizenbestrijding in Amsterdam, muizenbestrijding in Leiden, muizenbestrijding in Utrecht, muizenbestrijding in Rotterdam en muizenbestrijding in Den Haag aan.

Muizen laten bestrijden

Wilt u muizen laten bestrijden? Bij ABC ongedierte doen wij dit graag voor u. ABC ongedierte voorziet u graag vrijblijvend van meer informatie. Heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085 500 50 50 voor een gratis inspectie. Benieuwd naar onze prijzen? Bekijk het prijzenoverzicht. Onze klanten delen ook graag hun ervaringen met u.

Waarom ongediertebestrijding

Ongedierte dringt op veel meer manieren uw woning binnen dan veel mensen weten. Naast openstaande ramen en deuren, vinden zij andere ingangen. Kieren vanaf 1 centimeter zijn al groot genoeg voor knaagdieren zoals muizen en ratten om binnen te komen. De meeste insecten hebben zelfs maar een enkele millimeter ruimte nodig. Bij onze gratis inspectie en het bestrijden van ongedierte controleren wij dan ook altijd of de zogenaamde entry-points (toegangswegen) afgedicht zijn.

De aanwezigheid van ongedierte maakt dat veel mensen zich niet meer prettig voelen in hun eigen huis of leefomgeving. Zij veroorzaken zelfs angstklachten en kunnen leiden tot psychische problemen. Niet zo gek wanneer we ons bedenken dat ongedierte zorgt voor geluidsoverlast, jeuk, slechte nachtrust en onhygiënische situaties. Daarnaast kan ongedierte ook voor ernstige materiële schade zorgen.


 SCHADE

Knaagdieren knagen aan elektra-kabels en zijn vaak de oorzaak van kortsluiting of moeilijk verklaarbare elektra problemen.


 BESMETTELIJK

Ongedierte kan besmettelijke ziektes bij zich dragen en deze door hun urine en uitwerpselen verspreiden. Het zijn vaak schadelijke dieren die u ziek kunnen maken.


 AANVALLEN

Wanneer ongedierte zich bedreigd voelt kan dit tot gevolg hebben dat zij agressief worden, u aanvallen, bijten of steken.


 VOEDSELINFECTIE

Doordat ongedierte aan voeding knaagt kan voedsel geïnfecteerd raken. Ook beschadigen zij verpakkingen waardoor voedsel eerder bederft.


 ANGST

Overlast van ongewenste dieren in huis veroorzaakt voor veel mensen angst, een onprettig gevoel en stress. Op den duur heeft dit gevolgen voor de nachtrust en leidt de overlast soms zelfs tot psychische problemen.


Om deze redenen is het dus belangrijk dat u ongediertebestrijding direct overlaat aan professionals zodra u deze ontdekt.

Met het inschakelen van professionele ongedierte bestrijding kunt u veel onnodige problemen oplossen en voorkomen. Bel geheel vrijblijvend naar 085 500 50 50 en wij zoeken samen met u naar een passende en betaalbare oplossing voor uw probleem.