Vliegen bestrijding

Effectieve bestrijding vanaf € 55,00

 • Spoed bestrijding
 • Ook in avond/weekend
 • Erkend bedrijf
 • Gecertificeerde medewerkers
 • Inspectie
 • Garantie
 • Particulier en zakelijk

Afspraak maken?
Bel naar 085 500 50 50 of vul ons contactformulier in.


Werkwijze

 1. Inspectie
 2. Bepalen aanpak bestrijding
 3. Prijsopgave
 4. Akkoord? Wij gaan direct aan de slag

BEL 085 500 50 50

voor snelle, deskundige en effectieve bestrijding.

Meer over vliegen

Vliegen bestrijden

vliegenEr zijn diverse bestrijdingsmiddelen te koop in de winkel. Bij geringe overlast kunnen zij u goed helpen om de vliegen te bestrijden. In het geval van grote overlast is vaak professionele bestrijding nodig door een deskundige. Deze heeft kennis van zaken en toegang tot effectieve middelen die voor particulieren niet verkrijgbaar zijn.

Wilt u weten wat ABC ongedierte voor u kan betekenen, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een Inspectie of bestrijding? Bel met 085 500 50 50, vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@abcongedierte.nl. Ons team van deskundigen staat voor u klaar!

Vliegen algemeen

In Nederland komen er verschillende soorten vliegen voor. Klustervliegen is de benaming voor een aantal vliegsoorten die in het voorjaar, de herfst en de winter in zwermen of clusters aanwezig zijn. De drie soorten die hiervan in Nederland voorkomen zijn de klustervlieg, de herfstvlieg en de grasvlieg. Alle drie de soorten overwinteren in grote zwermen en al in het vroege najaar zoeken de eerste vliegen hun overwinteringsplaats op. De vliegen worden actiever als de plek waar ze verblijven in de winter is verwarmd.

Een andere soort vlieg die veel voorkomt is de rioolvlieg (motmug, psychodidae). Deze vlieg leeft in de rioleringsbuis van rottende voedselresten of andere organische substanties. Zij kunnen in grote aantallen voorkomen. Door bijvoorbeeld een breuk in de riolering kunnen zij toegang krijgen tot woningen en andere gebouwen.

Gevolgen overlast vliegen

Vliegen komen in aanraking met allerlei bacteriën. Zij dragen vele ziekteverwekkers met zich mee waarvan een groot deel schadelijk kan zijn voor de mens. Het is daarom verstandig actie te ondernemen wanneer u overlast ondervindt. U voorkomt daarmee onhygiënische situaties en uitbreiding van het probleem.

Ons werkgebied

Last van vliegen? Geen probleem. ABC ongedierte werkt dagelijks aan vliegenbestrijding in Amsterdam, vliegenbestrijding in Leiden, vliegenbestrijding in Utrecht, vliegenbestrijding in Rotterdam, vliegenbestrijding in Almere, vliegenbestrijding in Breda, vliegenbestrijding in Den Haag, vliegenbestrijding in Tilburg, vliegenbestrijding in Eindhoven, vliegenbestrijding in Zuid-Holland, vliegenbestrijding in Noord-Holland, vliegenbestrijding in Brabant en vliegenbestrijding in Utrecht.

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.

Waarom ongediertebestrijding

Ongedierte dringt op veel meer manieren uw woning binnen dan veel mensen weten. Naast openstaande ramen en deuren, vinden zij andere ingangen. Kieren vanaf 1 centimeter zijn al groot genoeg voor knaagdieren zoals muizen en ratten om binnen te komen. De meeste insecten hebben zelfs maar een enkele millimeter ruimte nodig. Bij onze Inspectie en het bestrijden van ongedierte controleren wij dan ook altijd of de zogenaamde entry-points (toegangswegen) afgedicht zijn. Het is belangrijk ratten te bestrijden met de juiste middelen.

De aanwezigheid van ongedierte maakt dat veel mensen zich niet meer prettig voelen in hun eigen huis of leefomgeving. Zij veroorzaken zelfs angstklachten en kunnen leiden tot psychische problemen. Niet zo gek wanneer we ons bedenken dat ongedierte zorgt voor geluidsoverlast, jeuk, slechte nachtrust en onhygiënische situaties. Daarnaast kan ongedierte ook voor ernstige materiële schade zorgen.


 SCHADE

Knaagdieren knagen aan elektra-kabels en zijn vaak de oorzaak van kortsluiting of moeilijk verklaarbare elektra problemen.


 BESMETTELIJK

Ongedierte kan besmettelijke ziektes bij zich dragen en deze door hun urine en uitwerpselen verspreiden. Het zijn vaak schadelijke dieren die u ziek kunnen maken.


 AANVALLEN

Wanneer ongedierte zich bedreigd voelt kan dit tot gevolg hebben dat zij agressief worden, u aanvallen, bijten of steken.


 VOEDSELINFECTIE

Doordat ongedierte aan voeding knaagt kan voedsel geïnfecteerd raken. Ook beschadigen zij verpakkingen waardoor voedsel eerder bederft.


 ANGST

Overlast van ongewenste dieren in huis veroorzaakt voor veel mensen angst, een onprettig gevoel en stress. Op den duur heeft dit gevolgen voor de nachtrust en leidt de overlast soms zelfs tot psychische problemen.