GRATIS INSPECTIE? BEL 085 500 50 50

Vliegen bestrijding

Bestrijding al vanaf € 95,00

vliegenHeeft u veel last van vliegen? Wordt u gek van het gebrom van vliegen om u heen? Bent u op zoek naar professionals die snel en efficiënt vliegen bestrijden? Schakelt u dan ABC ongedierte in. ABC ongedierte biedt effectieve bestrijding binnen 24 uur!

Klustervliegen

Klustervliegen is de benaming voor een aantal vliegsoorten die in het voorjaar, de herfst en de winter in zwermen of clusters aanwezig zijn. De drie soorten die hiervan in Nederland voorkomen zijn de klustervlieg, de herfstvlieg en de grasvlieg. Alle drie de soorten klustervliegen overwinteren in grote zwermen en de eerste vliegen zoeken al in het vroege najaar hun overwinteringsplaats op. Ze worden actiever als de plek waar ze verblijven in de winter wordt verwarmd.

Klustervliegen bestrijden

Als de klustervliegen dus uw woning hebben uitgekozen voor hun overwintering, is de kans groot dat ze actief worden als u bijvoorbeeld de verwarming aan doet. Als een plek hun goed bevalt keren ze hier ieder jaar terug. Wij kunnen dit voorkomen. Klustervliegen bestrijden kan op twee manieren, namelijk door insecticiden te spuiten of door speciale vliegenlampen op te hangen. De laatste methode is kostbaar en wordt vaak bij bedrijven gebruikt.

Rioolvliegjes bestrijden

Een soort vlieg die u veel overlast kan bezorgen is de rioolvlieg. Vooral bij een rioollekkage kunt u deze insecten aantreffen. Ze nemen daarbij viezigheid en bacteriën met zich mee. Bij rioolvliegjes zorgen wij ervoor dat ze worden bestreden. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en hebben jaren ervaring in het identificeren, lokaliseren en determineren van rioolvliegen.

Vliegen bestrijden

In Nederland komen er verschillende soorten vliegen voor. Bij iedere soort past een andere manier van vliegen bestrijding. Het is daarom verstandig om de situatie door een expert te laten bekijken. ABC ongedierte komt graag bij u langs voor vrijblijvend advies over preventie en wat u zelf kunt ondernemen om van de vliegen af te komen. Dat is pas twee vliegen in één klap slaan! Wij kunnen een vliegenplaag het meest effectief bestrijden.

Het voorkomen van vliegen

Wij hebben tips voor u op een rij gezet:

  • Vliegen zijn hongerig en komen af op voedsel. Zorg er daarom voor dat uw voedsel goed afgesloten wordt bewaard
  • Gebruik horren om vliegen te weren bij geopende deuren of ramen
  • Voorkom dat voedsel in de vuilnisbak gaat rotten. In rottend voedsel leggen vliegen graag hun eitjes, welke uiteindelijk maden zullen worden
  • Spoel buizen en andere schuilplaatsen van vliegen goed schoon met bleekwater, zo kunt u snel vliegen verjagen uit uw huis of bedrijf
  • Maak regelmatig grondig schoon zodat uw huis of werkplek niet interessant is voor vliegen

Vragen over vliegen bestrijding

Wilt u vliegen laten bestrijden? Bij ABC ongedierte doen wij dit graag voor u. ABC ongedierte voorziet u graag vrijblijvend van meer informatie. Heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085 500 50 50 voor een gratis inspectie. Benieuwd naar onze prijzen? Bekijk het prijzenoverzicht. Onze klanten delen ook graag hun ervaringen met u.

Waarom ongediertebestrijding

Ongedierte dringt op veel meer manieren uw woning binnen dan veel mensen weten. Naast openstaande ramen en deuren, vinden zij andere ingangen. Kieren vanaf 1 centimeter zijn al groot genoeg voor knaagdieren zoals muizen en ratten om binnen te komen. De meeste insecten hebben zelfs maar een enkele millimeter ruimte nodig. Bij onze gratis inspectie en het bestrijden van ongedierte controleren wij dan ook altijd of de zogenaamde entry-points (toegangswegen) afgedicht zijn.

De aanwezigheid van ongedierte maakt dat veel mensen zich niet meer prettig voelen in hun eigen huis of leefomgeving. Zij veroorzaken zelfs angstklachten en kunnen leiden tot psychische problemen. Niet zo gek wanneer we ons bedenken dat ongedierte zorgt voor geluidsoverlast, jeuk, slechte nachtrust en onhygiënische situaties. Daarnaast kan ongedierte ook voor ernstige materiële schade zorgen.


 SCHADE

Knaagdieren knagen aan elektra-kabels en zijn vaak de oorzaak van kortsluiting of moeilijk verklaarbare elektra problemen.


 BESMETTELIJK

Ongedierte kan besmettelijke ziektes bij zich dragen en deze door hun urine en uitwerpselen verspreiden. Het zijn vaak schadelijke dieren die u ziek kunnen maken.


 AANVALLEN

Wanneer ongedierte zich bedreigd voelt kan dit tot gevolg hebben dat zij agressief worden, u aanvallen, bijten of steken.


 VOEDSELINFECTIE

Doordat ongedierte aan voeding knaagt kan voedsel geïnfecteerd raken. Ook beschadigen zij verpakkingen waardoor voedsel eerder bederft.


 ANGST

Overlast van ongewenste dieren in huis veroorzaakt voor veel mensen angst, een onprettig gevoel en stress. Op den duur heeft dit gevolgen voor de nachtrust en leidt de overlast soms zelfs tot psychische problemen.


Om deze redenen is het dus belangrijk dat u ongediertebestrijding direct overlaat aan professionals zodra u deze ontdekt.

Met het inschakelen van professionele ongedierte bestrijding kunt u veel onnodige problemen oplossen en voorkomen. Bel geheel vrijblijvend naar 085 500 50 50 en wij zoeken samen met u naar een passende en betaalbare oplossing voor uw probleem.