GRATIS INSPECTIE? BEL 085 500 50 50

Mieren bestrijding

Bestrijding al vanaf € 69,00

mierenHeeft u last van mieren in huis? Bij ABC ongedierte doen wij aan mieren bestrijding. Wij bieden effectieve bestrijding binnen 24 uur!. Niks is zo vervelend als mieren in uw huis. Vaak zijn deze mieren afkomstig uit een nest. Wij kunnen het mierennest verwijderen voor u. Wij helpen u graag van uw mierenplaag af!

Mieren bestrijden

Het is verstandig om een mierennest te verwijderen. Anders kan dit leiden tot een enorme mierenplaag. Slechts 1 mierenkoningin kan duizenden mieren voortbrengen. Deze mieren gaan ijverig aan het werk, hun leven bestaat uit het halen van voedsel voor de larven. Zij maken de holle ruimte waarin het nest zich bevindt steeds groter, waardoor het nest zich steeds verder kan uitbreiden. Hun ijverige werkzaamheden blijven niet zonder gevolgen en het is verstandig de oorzaak grondig aan te pakken. Laat ons daarom uw mierennest bestrijden.

De huismier bestrijden

Er bestaan wel duizenden soorten mieren op de wereld. In Nederland zien we vooral de gewone reuzenmier, de faraomier en de glanzende houtmier. De meeste mierenoverlast wordt veroorzaakt door de huismier en wegmier. Wij kunnen de huismier bestrijden voor u. Natuurlijk kunnen wij ook de andere soorten mieren bestrijden voor u.

Oorzaken mierenplaag

Vaak zitten mieren in een holle plek onder de grond. Dit kan in de kruipruimte zijn maar ook in andere delen van het huis zoals de spouwmuur. Een mierennest breidt zich, indien niet bestreden, ieder jaar weer uit. Het gieten van kokend water op een mierennest biedt dus niet altijd een oplossing. Ook het plaatsen van mierenlokdozen niet. Het probleem lijkt tijdelijk opgelost, maar zal weer terugkeren.

Gevolgen mierenplaag

Mieren kunnen dak- vloer- en spouwmuurisolatie wegvreten. In hun wandeltocht op zoek naar voedsel komen hun pootjes in aanraking met diverse materialen die bacteriën kunnen bevatten. De mier is in principe een onschuldig beestje als het gaat om onze gezondheid en de kans om een bacteriële infectie op te lopen is klein. Toch is het om vele redenen raadzaam overlast van mieren goed aan te pakken en indien nodig te laten bestrijden door een deskundige.

Mieren laten bestrijden

Wilt u mieren laten bestrijden? Bij ABC ongedierte doen wij dit graag voor u. ABC ongedierte voorziet u graag vrijblijvend van meer informatie. Heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085 500 50 50 voor een gratis inspectie. Benieuwd naar onze prijzen? Bekijk het prijzenoverzicht. Onze klanten delen ook graag hun ervaringen met u.

Waarom ongediertebestrijding

Ongedierte dringt op veel meer manieren uw woning binnen dan veel mensen weten. Naast openstaande ramen en deuren, vinden zij andere ingangen. Kieren vanaf 1 centimeter zijn al groot genoeg voor knaagdieren zoals muizen en ratten om binnen te komen. De meeste insecten hebben zelfs maar een enkele millimeter ruimte nodig. Bij onze gratis inspectie en het bestrijden van ongedierte controleren wij dan ook altijd of de zogenaamde entry-points (toegangswegen) afgedicht zijn.

De aanwezigheid van ongedierte maakt dat veel mensen zich niet meer prettig voelen in hun eigen huis of leefomgeving. Zij veroorzaken zelfs angstklachten en kunnen leiden tot psychische problemen. Niet zo gek wanneer we ons bedenken dat ongedierte zorgt voor geluidsoverlast, jeuk, slechte nachtrust en onhygiënische situaties. Daarnaast kan ongedierte ook voor ernstige materiële schade zorgen.


 SCHADE

Knaagdieren knagen aan elektra-kabels en zijn vaak de oorzaak van kortsluiting of moeilijk verklaarbare elektra problemen.


 BESMETTELIJK

Ongedierte kan besmettelijke ziektes bij zich dragen en deze door hun urine en uitwerpselen verspreiden. Het zijn vaak schadelijke dieren die u ziek kunnen maken.


 AANVALLEN

Wanneer ongedierte zich bedreigd voelt kan dit tot gevolg hebben dat zij agressief worden, u aanvallen, bijten of steken.


 VOEDSELINFECTIE

Doordat ongedierte aan voeding knaagt kan voedsel geïnfecteerd raken. Ook beschadigen zij verpakkingen waardoor voedsel eerder bederft.


 ANGST

Overlast van ongewenste dieren in huis veroorzaakt voor veel mensen angst, een onprettig gevoel en stress. Op den duur heeft dit gevolgen voor de nachtrust en leidt de overlast soms zelfs tot psychische problemen.


Om deze redenen is het dus belangrijk dat u ongediertebestrijding direct overlaat aan professionals zodra u deze ontdekt.

Met het inschakelen van professionele ongedierte bestrijding kunt u veel onnodige problemen oplossen en voorkomen. Bel geheel vrijblijvend naar 085 500 50 50 en wij zoeken samen met u naar een passende en betaalbare oplossing voor uw probleem.