Muizen

muizenIn Nederland is het niet ongewoon dat er overlast wordt ondervonden van muizen. Zij verblijven graag in woningen, horecagelegenheden, restaurants en vele andere plaatsen waar voedsel te vinden is. Muizen planten zich snel voort en het is dan ook belangrijk direct effectieve maatregelen te nemen. Doet u dit niet, dan kunnen enkele muizen er binnen korte tijd voor zorgen dat er een ware muizenplaag ontstaat. Dit met de nodige gevolgen van dien.

Meer over muizen

Kakkerlakken

kakkerlakkenEr zijn nogal wat verschillende soorten kakkerlakken. In Nederland treffen we vooral de Duitse en Amerikaanse kakkerlak aan. De lengte van het beestje kan variëren van ca. een centimeter tot wel 8 centimeter. Kakkerlakken hebben een ovale platte lichaamsvorm en zijn meestal bruin tot zwart van kleur. Sommige tropische soorten zijn meer bont gekleurd zoals rood en geel, of ook wel groen. Ze hebben zes scherp gehaakte sterke poten waarmee zij tot wel tot 5 km per uur kunnen lopen en zelfs kunnen springen.

Meer over kakkerlakken

Ratten

rattenVooral de Bruine Rat, de Rattus Norvegicus komt in Nederland veel voor. Ze zijn vooral te vinden in de rioolstelsels, maar leven ook boven de grond. Ratten kunnen problemen veroorzaken in tuinen, op bedrijfsterreinen en binnen de publieke voorzieningen. Dit kan behoorlijk schadelijke gevolgen hebben. Ratten planten zich snel voort en kunnen daardoor al snel leiden tot bedreiging van de leefomgeving. Ratten kunnen terecht komen in huis, tuinen, in bedrijfsgebouwen en instellingen zoals op scholen en op binnenplaatsen.

Meer over ratten

Mieren

mierenEr bestaan wel duizenden soorten mieren op de wereld. In Nederland zien we vooral de gewone reuzenmier, de faraomier en de glanzende houtmier en de meeste overlast wordt veroorzaakt door de zogenaamde huismier en wegmier. Mieren leven samen in zogenaamde staten en, net als bij wespen het geval is, produceren de koninginnen eitjes. De werksters (niet vruchtbare vrouwtjes) die hieruit voortkomen zorgen voor alle noodzakelijke werkzaamheden. Het werk van de mannetjes bestaat uit het bevruchten van de koninginnen.

Meer over mieren

Bedwantsen

bedwantsenBedwantsen zijn parasieten die zich het liefst voeden met mensenbloed. Zijn er geen mensen in de omgeving? Dan zijn zij ook tevreden met uw kat, hond of andere warmbloedige organismen. Een volwassen bedwants is rood-bruinig van kleur, heeft een ovale vorm en is ongeveer een halve centimeter groot. Na een bloedmaaltijd zwelt het beestje op en wordt de kleur roder. Een volwassen bedwants is met het blote oog te zien. De eitjes van hen zijn vrijwel onzichtbaar.

Meer over bedwantsen

Wespen

wespenWespen gaan in de zomer op zoek naar voedsel. Omdat wij ’s zomers graag buiten zijn en veelal zoetigheid bij ons hebben, is er voor de wesp altijd wel een voedselbron in de omgeving te vinden. Wespen komen dus af op suikers, drankjes en andere zoete etenswaren. Afhankelijk van de weersomstandigheden is de wespenoverlast per jaar verschillend. Indien er voldoende natuurlijke voedingsbronnen zoals fruitbomen, druivenstruiken etc. aanwezig zijn en er niet al te veel wespen zijn, dan zal er weinig last van wespen worden ondervonden.

Meer over wespen

Motten

mottenHeeft u last van motten in huis? Bij ABC ongedierte doen wij aan motten bestrijding. Niks is zo vervelend als motten in uw huis. Naast het feit dat ze uw kleding weg eten is het ook nog eens onhygiënisch. Wij kunnen motten verwijderen uit uw woning voor u. Wij helpen u graag van uw mottenplaag af!

Meer over motten

Vliegen

vliegenHeeft u veel last van vliegen? Wordt u gek van het gebrom van vliegen om u heen? Bent u op zoek naar professionals die snel en efficiënt vliegen bestrijden? Schakelt u dan ABC ongedierte in.

Meer over vliegen

Zilvervisjes

zilvervisjesHeeft u last van die vieze, nare zilvervisjes in huis? Wilt u er niet zelf aan beginnen om deze te bestrijden en schakelt u daarom liever professionals in die zilvervisjes bestrijden? Dan kunt u bij ABC ongedierte terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte. Zo kunnen wij voor u de plaag zilvervisjes bestrijden zodat u er van af zult zijn. Lees snel verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer over zilvervisjes

Spinnen

zilvervisjesSpinnen in huis of uw bedrijf kunnen bijzonder hinderlijk vanwege de spinnenwebben die zij weven. Al zijn spinnen in Nederland vrijwel altijd onschuldig toch jagen ze veel mensen de stuipen op het lijf (spinnenfobie. U kunt uw huis of bedrijfspand vrij houden van spinnen.

Meer over spinnen

waarom abc ongedierte?

U bent hier aan het juiste adres voor Advies, Bestrijding en Controle. Dankzij jaren ervaring in deze branche zijn alle medewerkers getraind op het vinden en bestrijden van diverse soorten ongedierte. Daarnaast bent u aan het juiste adres om preventief te werk te gaan zodat er niets te bestrijden valt in de toekomst.


 SERVICE BINNEN 24 UUR

We begrijpen dat u bij het vinden van ongedierte zo snel mogelijk actie verwacht. Wij bieden effectieve bestrijding binnen 24 uur!


 GECERTIFICEERD

Onze medewerkers zijn gecertificeerd en hebben jaren ervaring in het identificeren, lokaliseren en determineren van diverse soorten plaagdieren.


 KOSTENEFFECTIEF

ABC Ongedierte is eén van de meest kosten effectieve ongedierte bestrijders op de markt. Wij klaren de klus volledig zonder onvoorziene extra kosten.


 TRANSPARANT

Wij geloven in transparantie als het gaat om de financiële kant van de zaak. Vraag daarom gratis om een offerte. Onze diensten hebben minimaal impact op uw gezin en budget.


 RESULTAATGARANTIE

Elke dag kiezen meer en meer mensen voor ABC Ongedierte. Wij zijn zeker van onze zaak en bieden garantie op een ongedierte vrij resultaat.


 RESPECTVOL

We behandelen uw bedrijfspand of huis als de onze en gaan hier respectvol mee om. Wildvreemde mensen in uw kantoor of woonkamer vind niemand fijn.

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.Ervaringen

Bert - Delft

EEN STUDENTENHUIS KAN OOK SCHOON ZIJN!

Bij mijn dochter in haar studentenhuis een ware muizenplaag.. Uiteindelijk besloten we een bestrijdingsdienst in te schakelen want die studenten bleven er een bende van maken.. Ze hebben het keurig afgehandeld en extra informatie gegeven hoe die studenten het kunnen aanpakken in het vervolg...

Ralph - Amsterdam

DIE VIEZE BEESTJES

Kakkerlakken nooit gezien in het echt. alleen maar in films en daar plots in de keuken zag ik er 1 onder kastjes wegschieten. Zo ik schrik niet snel maar dat is echt heel vies! Gegoogled naar een Ongediertebestrijding en ABC kwam hoog uit de bus dus maar even gebeld of ze snel konden komen. Binnen een uur was de bestrijder er en zorgde ervoor dat ze weg waren (er waren er meer !) Bedankt! Ik kan weer rustig slapen haha

Mirjam - Den Haag

GEEN MUIZENKEUTELS MEER

Ik had last van muizen in mijn huis en wat ik ook deed, ze bleven maar komen. Normaal vind ik ongediertebestrijding zo zielig voor muizen maar ik moet zeggen dat ABC het professioneel en keurig geregeld heeft. Weten duidelijk wat ze doen. Nu is mijn huis weer fris zonder muizenkeutels overal!

David - Barendrecht

EEN WESPENNEST!

Als er iets is wat ik haat zijn het wespen.. spinnen, kakkerlakken.. geen probleem..! Maar die wespen blijven engen beesten.. Bleek er een heel nest bij mijn achterdeur te zitten.. Gezocht naar een goede ongediertebestrijding kwam uit bij ABC heeft het eerlijk waar Top gedaan!

Ellen - Leiden

VOORAL GOEDE PRIJS VOOR KWALITEIT

Mijn dochter van 3 knoeit noga met haar limonade in de tuin gevolg? Mieren En niet zo'n beetje ook, het leek wel of ze bleven terugkomen. dagen later zelfs nog meer. Uiteindelijk ABC-Ongedierte ge-emailed en die heeft dit professioneel opgelost. Of de kwaliteit beter is dan anderen weet ik niet, maar ik weet wel dat ik de prijs erg aangenaam vond dank.

Koen - Amsterdam

BEDWANTSEN WEG!

Al een aantal weken had ik last van rare rode bultjes op mijn huid die erg jeukten. De huisarts dacht aan bedwantsen. Nooit van gehoord maar na een rondje Google was het duidelijk. Weg ermee! Heren van ABC Ongedierte hebben met hun tools alles weer "fris" gemaakt. Weekje later nog even bellen of alles ok was, ook super! Aanrader!