Kakkerlakken verwijderen

Effectieve bestrijding vanaf € 55,00

 • Spoed bestrijding
 • Ook in avond/weekend
 • Erkend bedrijf
 • Gecertificeerde medewerkers
 • Inspectie
 • Garantie
 • Particulier en zakelijk

Afspraak maken?
Bel naar 085 500 50 50 of vul ons contactformulier in.


Werkwijze

 1. Inspectie
 2. Bepalen aanpak bestrijding
 3. Prijsopgave
 4. Akkoord? Wij gaan direct aan de slag

BEL 085 500 50 50

voor snelle, deskundige en effectieve bestrijding.

Meer over kakkerlakken

Kakkerlakken bestrijden

kakkerlakkenWilt u kakkerlakken laten bestrijden in uw huis, horecagelegenheid of in andere gebouwen? Wanneer u overlast heeft van kakkerlakken is het raadzaam om een deskundige bestrijdingsdienst in te schakelen. Op de markt zijn spuitbussen te kopen waarmee u kakkerlakken kunt bestrijden. Mogelijk doden deze het beestje, maar hiermee is het probleem niet opgelost. De eitjes zijn door een omhulsel beschermd tegen het gif en blijven in leven. Effectieve bestrijding van kakkerlakken kan alleen met professionele bestrijdingsmiddelen die voor particulieren niet te koop zijn. Daarnaast is de juiste kennis van het gebruik van producten en de toepassing daarvan erg belangrijk.

Wilt u weten wat ABC ongedierte voor u kan betekenen, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een Inspectie of bestrijding? Bel met 085 500 50 50, vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@abcongedierte.nl. Ons team van deskundigen staat voor u klaar!

Kakkerlakken algemeen

Er zijn verschillende soorten kakkerlakken. In Nederland komt vooral de Duitse en Amerikaanse kakkerlak voor. De lengte van het beestje varieert van ca. 1 tot wel 8 centimeter en zij hebben een ovale platte lichaamsvorm. Meestal zijn ze bruin tot zwart van kleur. Ze hebben zes scherp gehaakte sterke poten waarmee zij tot wel tot 5 km per uur kunnen lopen en zelfs kunnen springen. Kakkerlakken zijn alleseters en kunnen wel 10 tot 40 dagen doorbrengen zonder eten. Kakkerlakken laten overal uitwerpselen achter. Wanneer u bijvoorbeeld achter in keukenkastjes of-lade kleine zwarte puntjes ziet liggen, kan het zijn dat dit deze afkomstig zijn van kakkerlakken.

Een kakkerlak komt meestal in uw huis of bedrijf terecht doordat deze is meegereisd met iemand die in het buitenland op vakantie is geweest. Ook kan de kakkerlak zich ongemerkt naar binnen werken via verhuisdozen, manden, kleden enz. Wanneer de kakkerlak zich eenmaal ergens heeft gevestigd kan het beestje makkelijk overleven en in een omgeving met voedsel(resten) zeer snel uitbreiden. Ze gaan vanzelf niet meer weg en zeer grondige bestrijding is noodzakelijk om de beestjes en ook de eitjes van de kakkerlakken uit te roeien.

Gevolgen overlast kakkerlakken

Kakkerlakken kunnen zich snel voortplanten. Afhankelijk van het soort kakkerlak en de omgeving, temperatuur en het voedselaanbod kan een vrouwtje zorgen voor wel 30 eitjes en navolgingen. Kakkerlakken planten zichzelf voort door het afzetten van pakketjes met eitjes. De kakkerlak leeft gemiddeld een half jaar en in die tijd legt een vrouwtje ongeveer 4 tot 8 pakketjes met gemiddeld 30 eitjes. Slechts 1 kakkerlak kan dus zorgen voor wel 240 nakomelingen.

De bacteriën en ziektes die kakkerlakken op voedsel achterlaten en ook de uitwerpselen zijn schadelijk voor onze gezondheid. Het is dan ook niet voor niets dat de NVWA met regelmaat inspecties uitvoert in restaurants en andere voedselketens. Hygiëne vinden we in Nederland belangrijk. En het aantreffen van slechts 1 kakkerlak kan reden zijn om tot sluiting van een bedrijf over te gaan.

Wanneer u vermoedt dat er zich kakkerlakken in uw huis of bedrijf bevinden, is het dus zaak snel maatregelen te nemen.

Ons werkgebied

ABC ongedierte werkt in verschillende regio’s. Last van kakkerlakken? Geen probleem. ABC ongedierte werkt dagelijks aan kakkerlakkenbestrijding in Amsterdam, kakkerlakkenbestrijding in Leiden, kakkerlakkenbestrijding in Utrecht, kakkerlakkenbestrijding in Rotterdam, kakkerlakkenbestrijding in Almere, kakkerlakkenbestrijding in Breda, kakkerlakkenbestrijding in Den Haag, kakkerlakkenbestrijding in Tilburg, kakkerlakkenbestrijding in Eindhoven, kakkerlakkenbestrijding in Zuid-Holland, kakkerlakkenbestrijding in Noord-Holland, kakkerlakkenbestrijding in Brabant en kakkerlakkenbestrijding in Utrecht.

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.

Waarom ongediertebestrijding

Ongedierte dringt op veel meer manieren uw woning binnen dan veel mensen weten. Naast openstaande ramen en deuren, vinden zij andere ingangen. Kieren vanaf 1 centimeter zijn al groot genoeg voor knaagdieren zoals muizen en ratten om binnen te komen. De meeste insecten hebben zelfs maar een enkele millimeter ruimte nodig. Bij onze Inspectie en het bestrijden van ongedierte controleren wij dan ook altijd of de zogenaamde entry-points (toegangswegen) afgedicht zijn. Het is belangrijk ratten te bestrijden met de juiste middelen.

De aanwezigheid van ongedierte maakt dat veel mensen zich niet meer prettig voelen in hun eigen huis of leefomgeving. Zij veroorzaken zelfs angstklachten en kunnen leiden tot psychische problemen. Niet zo gek wanneer we ons bedenken dat ongedierte zorgt voor geluidsoverlast, jeuk, slechte nachtrust en onhygiënische situaties. Daarnaast kan ongedierte ook voor ernstige materiële schade zorgen.


 SCHADE

Knaagdieren knagen aan elektra-kabels en zijn vaak de oorzaak van kortsluiting of moeilijk verklaarbare elektra problemen.


 BESMETTELIJK

Ongedierte kan besmettelijke ziektes bij zich dragen en deze door hun urine en uitwerpselen verspreiden. Het zijn vaak schadelijke dieren die u ziek kunnen maken.


 AANVALLEN

Wanneer ongedierte zich bedreigd voelt kan dit tot gevolg hebben dat zij agressief worden, u aanvallen, bijten of steken.


 VOEDSELINFECTIE

Doordat ongedierte aan voeding knaagt kan voedsel geïnfecteerd raken. Ook beschadigen zij verpakkingen waardoor voedsel eerder bederft.


 ANGST

Overlast van ongewenste dieren in huis veroorzaakt voor veel mensen angst, een onprettig gevoel en stress. Op den duur heeft dit gevolgen voor de nachtrust en leidt de overlast soms zelfs tot psychische problemen.