GRATIS INSPECTIE? BEL 085 500 50 50

Kakkerlakken verwijderen

Bestrijding al vanaf € 69,00

kakkerlakkenHeeft u last van een plaag kakkerlakken en wilt u die kakkerlakken laten verwijderen? Dan kunt u bij ABC ongedierte terecht. U kunt onze medewerkers inschakelen die gespecialiseerd zijn in het bestrijden van kakkerlakken en andere ongedierte. Lees snel verder en ontdek wat ABC ongedierte voor u kan betekenen!

Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken bestrijden
Wanneer u eenmaal overlast heeft van kakkerlakken is het raadzaam om een deskundige bestrijdingsdienst in te schakelen. Op de markt zijn spuitbussen en andere middelen te koop tegen het bestrijden van kakkerlakken, maar de kakkerlakken zijn vaak resistent voor deze middelen. Als de spuitbussen het beestje zelf doden, blijven de eitjes nog in leven. De eitjes worden door een omhulsel om het eitje heen beschermd tegen het gif. Spuitbussen en andere middelen zijn vaak maar effectief voor de korte termijn, want professionele bestrijdingsmiddelen zijn voor particulieren niet te koop. Voor snelle, grondige en echt efficiënte bestrijding van kakkerlakken op de lange termijn kunt u ervoor kiezen om onze medewerkers in te schakelen. Wij kunnen de kakkerlakken bestrijden en volledig verwijderen uit uw woning of kantoor.

Wilt u weten hoeveel het kost om kakkerlakken te laten bestrijden? Bekijkt u dan onze prijzen.

Wij bestrijden onder andere ook de volgende ongedierte: muizen, ratten, bedwantsen en wespen.

Onze werkwijze

In drie stappen staat in het kort beschreven hoe wij te werk gaan. Zo ziet u wat u kunt verwachten als u ons inschakelt om kakkerlakken te bestrijden.

STAP 1: ADVIES

Wanneer u ons belt of een e-mail stuurt krijgt u binnen 24 uur antwoord. Als het nodig is, komen wij op locatie voor een gratis inspectie en voor een volledig vrijblijvend advies.

STAP 2: BESTRIJDING

Indien gewenst zullen wij een offerte opstellen en gaan wij over tot het bestrijden van de kakkerlakken. Wij bestrijden de kakkerlakken snel en discreet en zorgen ervoor dat het ongedierte voorgoed verdwijnt.


STAP 3: CONTROLE

Na het uitvoeren van de werkzaamheden om de kakkerlakken te verwijderen, volgen wij de 'Controlelijst van de Bestrijding' die zorgdraagt voor een positief resultaat. Daarnaast geven wij u advies over het preventief weren van ongedierte.

Heeft u vragen over kakkerlakken verwijderen?

Wilt u meer informatie over het laten bestrijden van kakkerlakken? Of heeft u een vraag over een van onze andere diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op door ons vrijblijvende contactformulier in te vullen of door ons telefoonnummer 085 500 50 50 te bellen. Wij bieden effectieve bestrijding binnen 24 uur! Twijfel niet om contact op te nemen, want ons team helpt u graag verder. U kunt ook de ervaringen van onze klanten lezen.

Waarom ongediertebestrijding

Ongedierte dringt op veel meer manieren uw woning binnen dan veel mensen weten. Naast openstaande ramen en deuren, vinden zij andere ingangen. Kieren vanaf 1 centimeter zijn al groot genoeg voor knaagdieren zoals muizen en ratten om binnen te komen. De meeste insecten hebben zelfs maar een enkele millimeter ruimte nodig. Bij onze gratis inspectie en het bestrijden van ongedierte controleren wij dan ook altijd of de zogenaamde entry-points (toegangswegen) afgedicht zijn.

De aanwezigheid van ongedierte maakt dat veel mensen zich niet meer prettig voelen in hun eigen huis of leefomgeving. Zij veroorzaken zelfs angstklachten en kunnen leiden tot psychische problemen. Niet zo gek wanneer we ons bedenken dat ongedierte zorgt voor geluidsoverlast, jeuk, slechte nachtrust en onhygiënische situaties. Daarnaast kan ongedierte ook voor ernstige materiële schade zorgen.


 SCHADE

Knaagdieren knagen aan elektra-kabels en zijn vaak de oorzaak van kortsluiting of moeilijk verklaarbare elektra problemen.


 BESMETTELIJK

Ongedierte kan besmettelijke ziektes bij zich dragen en deze door hun urine en uitwerpselen verspreiden. Het zijn vaak schadelijke dieren die u ziek kunnen maken.


 AANVALLEN

Wanneer ongedierte zich bedreigd voelt kan dit tot gevolg hebben dat zij agressief worden, u aanvallen, bijten of steken.


 VOEDSELINFECTIE

Doordat ongedierte aan voeding knaagt kan voedsel geïnfecteerd raken. Ook beschadigen zij verpakkingen waardoor voedsel eerder bederft.


 ANGST

Overlast van ongewenste dieren in huis veroorzaakt voor veel mensen angst, een onprettig gevoel en stress. Op den duur heeft dit gevolgen voor de nachtrust en leidt de overlast soms zelfs tot psychische problemen.


Om deze redenen is het dus belangrijk dat u ongediertebestrijding direct overlaat aan professionals zodra u deze ontdekt.

Met het inschakelen van professionele ongedierte bestrijding kunt u veel onnodige problemen oplossen en voorkomen. Bel geheel vrijblijvend naar 085 500 50 50 en wij zoeken samen met u naar een passende en betaalbare oplossing voor uw probleem.