GRATIS INSPECTIE? BEL 085 500 50 50

Wespen bestrijden

Bestrijding al vanaf € 59,00

wespenHeeft u last van wespen in of rondom uw huis? Bij ABC ongedierte kunnen wij wespen voor u bestrijden. Wij bieden effectieve bestrijding binnen 24 uur! Niks is zo vervelend als wespen in uw huis. Vaak zijn de wespen afkomstig uit een nest. Wij kunnen het wespennest verwijderen voor u. Wij helpen u graag van uw wespenplaag af!

Wespennest bestrijden

Het is verstandig om een wespennest te verwijderen. Een wespenkoningin legt per dag ongeveer 100 eitjes en een volgroeid wespennest kan wel 3000 tot 10.000 wespen bevatten. Indien er voldoende voedsel te vinden is voor de wespen kan een klein wespennest dus al snel uitgroeien tot een enorm nest. Indien u het vermoeden heeft dat er zich in uw huis of omgeving een wespennest bevindt is het dan ook raadzaam deze zo snel mogelijk weg te halen. Laat ons daarom uw wespennest weghalen.

Oorzaken wespenplaag

Wespen gaan in de zomer op zoek naar voedsel. Omdat wij ’s zomers graag buiten zijn en veelal zoetigheid bij ons hebben, is er voor de wesp altijd wel een voedselbron in de omgeving te vinden. Wespen komen dus af op suikers, drankjes en andere zoete etenswaren.

Gevolgen wespenplaag

Voelt een wesp zich bedreigd of bekneld, dan steekt ze. Wanneer een wespennest verstoord wordt kunt u een hele kolonie wespen achter u aan krijgen. Zij zijn agressief en kunnen steken. Voor mensen met een allergie voor het gif van wespen kan dit leiden tot ernstige complicaties of zelfs de dood. Schakel dus op tijd onze wespenbestrijders in.

Preventie wespenplaag

Het is goed om ervoor te zorgen dat wespen geen toegang hebben tot vuilniszakken, afvalemmers en ander afval waar zich mogelijk zoetigheid in bevindt. Verder is het raadzaam om geen blikjes frisdrank, limonade en andere zoete dranken of etenswaren buiten te laten staan.
U kunt zich beschermen tegen wespensteken door uw lichaam zoveel mogelijk te bedekken en een insectenwerende spray of crème te gebruiken. Door het plaatsen van insecten horren voor ramen en deuren kunt u voorkomen dat wespen uw huis binnendringen.

Wespen laten bestrijden

Wilt u wespen laten bestrijden? Bij ABC ongedierte doen onze wespenbestrijders dit graag voor u. ABC ongedierte voorziet u graag vrijblijvend van meer informatie. Heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085 500 50 50 voor een gratis inspectie. Benieuwd naar onze prijzen? Bekijk het prijzenoverzicht. Onze klanten delen ook graag hun ervaringen met u.

Waarom ongediertebestrijding

Ongedierte dringt op veel meer manieren uw woning binnen dan veel mensen weten. Naast openstaande ramen en deuren, vinden zij andere ingangen. Kieren vanaf 1 centimeter zijn al groot genoeg voor knaagdieren zoals muizen en ratten om binnen te komen. De meeste insecten hebben zelfs maar een enkele millimeter ruimte nodig. Bij onze gratis inspectie en het bestrijden van ongedierte controleren wij dan ook altijd of de zogenaamde entry-points (toegangswegen) afgedicht zijn.

De aanwezigheid van ongedierte maakt dat veel mensen zich niet meer prettig voelen in hun eigen huis of leefomgeving. Zij veroorzaken zelfs angstklachten en kunnen leiden tot psychische problemen. Niet zo gek wanneer we ons bedenken dat ongedierte zorgt voor geluidsoverlast, jeuk, slechte nachtrust en onhygiënische situaties. Daarnaast kan ongedierte ook voor ernstige materiële schade zorgen.


 SCHADE

Knaagdieren knagen aan elektra-kabels en zijn vaak de oorzaak van kortsluiting of moeilijk verklaarbare elektra problemen.


 BESMETTELIJK

Ongedierte kan besmettelijke ziektes bij zich dragen en deze door hun urine en uitwerpselen verspreiden. Het zijn vaak schadelijke dieren die u ziek kunnen maken.


 AANVALLEN

Wanneer ongedierte zich bedreigd voelt kan dit tot gevolg hebben dat zij agressief worden, u aanvallen, bijten of steken.


 VOEDSELINFECTIE

Doordat ongedierte aan voeding knaagt kan voedsel geïnfecteerd raken. Ook beschadigen zij verpakkingen waardoor voedsel eerder bederft.


 ANGST

Overlast van ongewenste dieren in huis veroorzaakt voor veel mensen angst, een onprettig gevoel en stress. Op den duur heeft dit gevolgen voor de nachtrust en leidt de overlast soms zelfs tot psychische problemen.


Om deze redenen is het dus belangrijk dat u ongediertebestrijding direct overlaat aan professionals zodra u deze ontdekt.

Met het inschakelen van professionele ongedierte bestrijding kunt u veel onnodige problemen oplossen en voorkomen. Bel geheel vrijblijvend naar 085 500 50 50 en wij zoeken samen met u naar een passende en betaalbare oplossing voor uw probleem.