GRATIS INSPECTIE? BEL 085 500 50 50

Rattenbestrijding

Bestrijding al vanaf € 69,00

rattenLast van ratten en wilt u de ratten laten bestrijden? Of de ratten laten vangen? Ratten planten zich snel voort en kunnen veel schade aan de leefomgeving veroorzaken. ABC ongedierte lost dit snel voor u op. Schakel ABC ongedierte in voor een gratis inspectie!

Ratten bestrijden

Om ratten te bestrijden is goed materiaal vereist. Het is gevaarlijk om zomaar producten tegen ratten in de winkel te kopen. Wij raden het daarom ook af. Juiste kennis van het gebruik van de producten en de toepassing daarvan is belangrijk. Daarbij merken wij op dat het strooien van gif verboden is en ook nog eens averechts kan werken, omdat ratten resistent raken. Dit kan ervoor zorgen dat het probleem verergert. Verder kunnen ook andere dieren van het gestrooide gif doodgaan.

Advies van ABC ongedierte

Het is verstandig om de situatie eerst door een expert te laten bekijken. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies over preventie en wat u zelf kunt ondernemen om van de ratten af te komen. Indien nodig maken wij uiteraard direct een afspraak voor professionele en grondige rattenbestrijding.

Bruine rat bestrijden

De bruine rat, de Rattus Norvegicus komt veel in Nederland voor. De bruine rat is vooral te vinden in de rioolstelsels, maar leeft ook boven de grond. De bruine ratten laten zich niet graag zien. Ondanks dit komt het nog vaak voor dat mensen bijvoorbeeld in de tuin een rat tegenkomen. De aanwezigheid van een bruine rat zorgt er al snel voor dat er binnen korte tijd meer bruine ratten komen. Dit gebeurd vooral als er geen actie wordt ondernomen. Als er sprake is van meerdere bruine ratten dan is het belangrijk om direct maatregelen te nemen. Ook voor de bruine ratten komen wij graag bij u langs voor advies over preventie en wat u zelf kunt ondernemen om van de bruine ratten af te komen. Wij kunnen u helpen om de bruine rat te bestrijden.

Preventie

Ratten vangen is een noodzakelijk iets als u last van ratten heeft in uw leef- en/of werkomgeving. Om de kans op rattenoverlast te voorkomen kunt u zelf een aantal maatregelen treffen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat ratten niet bij uw voedsel kunnen komen. Ratten hebben sterke knaagtanden en kunnen zo gemakkelijk uw vuilniszakken open knagen. Het is daarom verstandig om geen vuilniszakken met voedsel buiten te laten staan. Berg verder al uw voedsel, ook dat van dieren zoals kippen, honden, konijnen etc., op in stevige afsluitbare plastic bakken.

Ratten laten bestrijden

Wilt u ratten laten bestrijden? Bij ABC ongedierte doen wij dit graag voor u. ABC ongedierte voorziet u graag vrijblijvend van meer informatie. Heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085 500 50 50 voor een gratis inspectie. Benieuwd naar onze prijzen? Bekijk het prijzenoverzicht. Onze klanten delen ook graag hun ervaringen met u.

Waarom ongediertebestrijding

Ongedierte dringt op veel meer manieren uw woning binnen dan veel mensen weten. Naast openstaande ramen en deuren, vinden zij andere ingangen. Kieren vanaf 1 centimeter zijn al groot genoeg voor knaagdieren zoals muizen en ratten om binnen te komen. De meeste insecten hebben zelfs maar een enkele millimeter ruimte nodig. Bij onze gratis inspectie en het bestrijden van ongedierte controleren wij dan ook altijd of de zogenaamde entry-points (toegangswegen) afgedicht zijn.

De aanwezigheid van ongedierte maakt dat veel mensen zich niet meer prettig voelen in hun eigen huis of leefomgeving. Zij veroorzaken zelfs angstklachten en kunnen leiden tot psychische problemen. Niet zo gek wanneer we ons bedenken dat ongedierte zorgt voor geluidsoverlast, jeuk, slechte nachtrust en onhygiënische situaties. Daarnaast kan ongedierte ook voor ernstige materiële schade zorgen.


 SCHADE

Knaagdieren knagen aan elektra-kabels en zijn vaak de oorzaak van kortsluiting of moeilijk verklaarbare elektra problemen.


 BESMETTELIJK

Ongedierte kan besmettelijke ziektes bij zich dragen en deze door hun urine en uitwerpselen verspreiden. Het zijn vaak schadelijke dieren die u ziek kunnen maken.


 AANVALLEN

Wanneer ongedierte zich bedreigd voelt kan dit tot gevolg hebben dat zij agressief worden, u aanvallen, bijten of steken.


 VOEDSELINFECTIE

Doordat ongedierte aan voeding knaagt kan voedsel geïnfecteerd raken. Ook beschadigen zij verpakkingen waardoor voedsel eerder bederft.


 ANGST

Overlast van ongewenste dieren in huis veroorzaakt voor veel mensen angst, een onprettig gevoel en stress. Op den duur heeft dit gevolgen voor de nachtrust en leidt de overlast soms zelfs tot psychische problemen.


Om deze redenen is het dus belangrijk dat u ongediertebestrijding direct overlaat aan professionals zodra u deze ontdekt.

Met het inschakelen van professionele ongedierte bestrijding kunt u veel onnodige problemen oplossen en voorkomen. Bel geheel vrijblijvend naar 085 500 50 50 en wij zoeken samen met u naar een passende en betaalbare oplossing voor uw probleem.